Uitnodiging NJK Indoor op 10 maart in Amsterdam

Jeugd nieuws

- door Martine Bootsma en Les Kleuver  -

Op zondag 10 maart organiseert Crunch het jaarlijks Nationaal Jeugd Kampioenschap Indoor in Amsterdam. We hebben een deel van Sporthallen Zuid aan het Burgerweeshuispad 54 in Amsterdam de hele dag tot onze beschikking. Het zal om ongeveer 10.00 uur beginnen en om 17.30 uur eindigen we met de laatste prijs-ceremonie. ( Bij heel veel belangstelling starten we iets eerder en eindigen we wat later. )

Clubs, scholen en pick-up spelers jonger dan 19 jaar worden van harte uitgenodigd om zich vanaf nu in te schrijven. Er is geen aparte scholen-divisie, scholen-teams zullen in de reguliere divisies meespelen. De leeftijdscategorieën zijn U13, U16 en U19. In U13 wordt 3-tegen-3 Ultimate gespeeld op breedte-veldjes van 20x 10m. In U16 en U19 wordt 5-tegen-5 Ultimate gespeeld op een normaal Indoor-veld van 40x 20m. Per team mag één dispensatie-speler in het veld staan, die hooguit één jaar ouder is en die dus wèl 13, 16 of 19 jaar is.

De playersfee is voor alle spelers 5,- te voldoen bij binnenkomst. Nederlandse deelnemers moeten lid zijn van de NFB of worden dat automatisch door deel te nemen en 5,- extra te betalen. Bij binnenkomst wordt dan gevraagd een NFB-lidmaatschaps-formulier in te vullen. (  Het bondslidmaatschap voor een dispensatie-speler van 19 jaar is 7,50. ) In de bijlage staat een inschrijfformulier. Die graag ingevuld retour zenden vóór 25 februari via This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Geef aan met hoeveel teams en welke spelers ( spelerslijst met voor- en achternamen en graag een -eventueel bijna- volwassen coach per team ) en in welke divisie je gaat spelen. Je krijgt een bevestigings-email en ( als er geen tussentijdse veranderingen of afzeggingen zijn ) een week van tevoren het wedstrijdschema. Mail ons gerust als er vragen zijn.

Via de volgende link kun je zien welke teams zich reeds hebben opgegeven :  http://comeplay.nl/njk2013/