Aankondiging Rising Hat en Rising High

Ultimate nieuws

Force Elektro nodigt alle Ultimate-verenigingen van Nederland uit om in het Pinksterweekend ( zaterdag 18 tot en met maandag 20 mei ) weer naar Delft te komen voor Rising Hat en Rising High. Zoals in de afgelopen jaren zullen we op de velden van het sportcentrum van de TU Delft weer een Dames en een Open divisie organiseren. De aanmelding gaat via Ffindr. Meer informatie vind je op onze website www.rising-high.nl , maar hieronder alvast in het kort de belangrijkste info.

De zaterdag vóór Rising High houden we een HAT-toernooi, Rising Hat. Zo kun je één dag samen met de spelers van andere teams van Rising High spelen, voordat jullie in de volgende twee dagen tegen elkaar zullen uitkomen. Qua organisatie doen we hierbij niet veel : we delen de teams in, zetten drie velden uit en dan wordt er gespeeld. Daarom is meedoen bij Rising Hat dan ook gratis. Voor Rising Hat hebben we 100 plekken. De aanmelding hiervoor gaat via onze toernooi-website, niet via Ffindr.

Het hoofdtoernooi Rising High is dus op Pinksterzondag en Pinkstermaandag. Tijdens Rising High is er plek voor 20 teams. Afhankelijk van de inschrijvingen worden het 12 Open-  en 8 Damesteams, 10 om 10 teams of ... 8 om 12. Inschrijven kan vanaf nu via Ffindr : http://ffindr.com/de/event/rising-high-2013 . De teamfee is 100,- en de player’s fee is 40 euro. Slapen doe je in tenten die vanaf zaterdagmiddag direct naast de velden kunnen worden opgezet. De kosten voor overnachting zijn in de player’s fee inbegrepen.

Op zondag en maandag zorgen we voor het ontbijt en overdag bereiden we pastasalades als lunch. Op zondagavond gaan we voor jullie koken. Zoals in de afgelopen jaren doen we dat ook dit jaar met biologische producten, omdat we dat lekkerder en eerlijker vinden. Op zondagavond zal er in het sportcafé weer een liveband spelen - daarna zal een DJ het overnemen. Van ieder team nemen we ook nu weer een wedstrijd op die we editen en op Vimeo uploaden. Wie wil mag de ruwe data ook direct op zijn laptop kopiëren om de wedstrijd in de week erna al te analyseren. We hopen jullie in mei in Delft te zien.