Nationale training op zondag 17 maart in Wageningen : aanmelden !

Nationale Teams

Op zondag 17 maart is er in Wageningen op sportpark De Bongerd ( de thuisstek van WAF ) een eerste van enkele open nationale trainingen dit jaar. Van 11.30u tot 14.30u voor Dames ( trainster Leontine ) en van 14.00u tot 17.00u voor Heren ( trainer Hildo ).

Hoewel er in 2013 en een groot deel van 2014 geen echte activiteiten zullen zijn van de Nationale Teams, organiseert de WU in opdracht van de NFB wel gewoon regelmatig nationale trainingen. Deze trainingen zijn open voor alle geïnteresseerden die graag eens wat meer willen dan de trainingen bij hun eigen club. Veel topspelers en een aantal topspeelsters zijn dit jaar erg druk met hun eigen team richting grote toernooien en Regionals later dit jaar en zullen dan waarschijnlijk ook niet present zijn op deze nationale trainingen (, hoewel ze natuurlijk van harte welkom zijn ! )

Juist daarom zijn de nationale trainingen van 2013 en 2014 vooral gericht op een groep spelers en speelsters direct achter de huidige spelers en speelsters van de Nationale Teams. Het idee is tijdens deze bijeenkomsten je eigen niveau langzamerhand te verhogen op technisch, tactisch en mentaal vlak en te horen wat je zelf allemaal kunt doen om fysiek beter te worden, zodat je eind 2014/begin 2015 wellicht meer kans maakt tijdens de selectietrainingen van de NT's voor EK en later WK.

Als je erbij wilt zijn op 17 maart, meld je dan wel alsjeblieft even aan :

- Dames bij Leontine via https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGFSU01ROWY1SU1OSjc1TFVTem5ySVE6MA#gid=0

- Heren bij Hildo via het Facebook Event of via  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Neem mee :

- cleats en hardloopschoenen

- genoeg warme kleren waarin je kunt spelen, eventueel regenjack ( zie weervoorspelling )

- zwart en wit bovenshirt

- witte schijf

- waterfles

- enkele energierepen, bananen en/of AA-dranken