Nieuws

Het outdoor-seizoen is bijna voorbij

Ultimate nieuws

- door Ted Beute -

Het indoor-seizoen staat voor de deur met de Jeugdcompetitie en Jeugdspeeldag op 2 november in Arnhem, twee weken daarna start de Indoor-competitie voor zowel Open als Damesteams. Maar dit weekend is eerst nog de try-out training van de Nationale Teams als laatste oprisping van het outdoor-seizoen. Voor alle spelers die deze zondag aanwezig zullen zijn een oppepper en voor alle anderen na een lang seizoen een heerlijk, bijna twee uur durend toetje.

 

WFDF revokes membership of Flying Disc Federation of India

Internationaal nieuws

- by Volker Bernardi -

WFDF announces that the congress has revoked the regular membership of the Flying Disc Federation of India (FDFI) and subsequently approved the application from the Ultimate Players Association of India (UPAI) for regular membership. The UPAI was established in 2013 and submitted an application for WFDF membership to represent flying disc in India, alleging that FDFI did not represent the bulk of the legitimate disc sports players in India or do anything to promote the development and growth of disc sports in the country. 

Read more: WFDF revokes membership of Flying Disc Federation of India

   

SVDM prooi voor ScooberDoo / KVDP voor Kus van de Mus

Ultimate nieuws

- door Martine Bootsma –

Dit weekend was het Mixed-toernooi waarmee elk jaar het indoorseizoen wordt geopend, de Schreeuw van de Meeuw in Nijmegen. Zoals de laatste jaren gebruikelijk hadden de organisatoren van BFrisBee2’s weer twee zalen geregeld op het universiteits sportcentrum en aan de overkant van de straat de unibar voor het avondeten en het feest. Deze zaterdagavondparty had dit jaar het toepasselijke thema Halloween, omdat het weekend waarin de wintertijd in gaat ( traditioneel hèt weekend van SVDM ) dit keer erg laat viel. Met zestien vooral Nederlandse en Duitse ploegen ( en eentje van onze zuiderburen ) waren er voor de spelers lekker veel wedstrijden in twee dagen.

Read more: SVDM prooi voor ScooberDoo / KVDP voor Kus van de Mus

   

Indrukwekkende memorial voor Aljaž Gaberšek

Algemeen nieuws

- door Ted Beute –

Afgelopen vrijdag heeft WAF in samenwerking met de Wageningse Universiteit in een memorial afscheid genomen van de kortgeleden in zijn vaderland overleden Aljaž Gaberšek, de laatste jaren actief lid van de Wageningse studentenclub. Deze laatste dienst voor de altijd vrolijke en positieve Sloveen werd bijgewoond door vele van zijn vrienden en werd gelardeerd met verhalen van onder anderen WAF-coryfeeën als Bram en Jasper en met veel muziek. Bram deed verslag van de begrafenis in Slovenië, Jasper vertelde over de rol van motivator die Gaberšek was en welke invloed hij heeft gehad op de teamspirit van WAF in de laatste jaren.

Read more: Indrukwekkende memorial voor Aljaž Gaberšek

   

Uitnodiging najaars Bondsvergadering

Algemeen nieuws

- door het bondsbestuur -

Beste leden, graag nodigen wij jullie uit voor de Bondsvergadering van zaterdag 15 november. Jullie zijn welkom vanaf 10.30u, de vergadering zal om 11.00u beginnen. Aan bod komen onder andere het jaarplan en de begroting van 2015. Daarnaast brengen we enkele statutenwijzigingen ter stemming, alsmede een aanpassing van de tarievenstructuur. De voorstellen hiervoor en de overige documenten voor de bondsvergadering zijn terug te vinden als bijlagen in de uitnodigingse-mail.

Read more: Uitnodiging najaars Bondsvergadering

   

Page 1 of 94