Nieuws

BULA lanceert nieuwe Beach Ultimate website

Beach nieuws

- door Patrick van der Valk -

De Beach Ultimate Lovers Association heeft een totaal geredesignde website gelanceerd op beachultimate.org. De nieuwe site kan ook bekeken worden op mobiele telefoons en iPads. BULA is lid van de WFDF en host van het komende World Championships of Beach Ultimate dat van 8 tot 13 maart gehouden wordt in Dubai. Het Nederlands Beach Frisbee Team (Mixed) zal daar de kleuren van ons land verdedigen.

Read more: BULA lanceert nieuwe Beach Ultimate website

 

Uitnodiging selectietraining NT Dames

Nationale Teams

- door de organisatoren -

Dit is een oproep voor alle dames die deze zomer het EK in Kopenhagen willen spelen met het Nederlandse Dames Team. We willen je graag uitnodigen voor de selectietrainingen. Hieronder vind je informatie over de trainingen.

 

Read more: Uitnodiging selectietraining NT Dames

   

Belangrijke data 2015

Ultimate nieuws

- door het bestuur -

Een jaar met veel belangrijke activiteiten. We hebben deze voor jullie op een rijtje gezet in de overzicht hieronder. Deze zijn uiteraard ook in de agenda te vinden. Voor een overzicht van Nederlandse toernooien verwijzen we naar Ffindr.

Read more: Belangrijke data 2015

   

Airborn dames onstuitbaar op weg naar titel

Ultimate nieuws

- door Ivanna Vera Garcia -

Alle tien damesploegen van de Indoor-competitie kwamen vandaag bij elkaar in Eindhoven op het sportcentrum van de universiteit. In de 1e divisie was Airborn ook deze speeldag weer niet te kloppen. Met vier duidelijke overwinningen ( totaalscore 58-19 ) was de Arnhemse mix van routine en veel talentvolle jeugdspeelsters voor de derde keer dagwinnaar en lijkt de Gelderse club op weg naar een ongeslagen kampioenschap in haar thuiszaal in Arnhem Noord op zondag 22 februari.

Read more: Airborn dames onstuitbaar op weg naar titel

   

Verrassende dagwinnaar Open 1e divisie

Ultimate nieuws

- door Ted Beute -

De acht ploegen van de hoogste Open divisie in de Indoor-competitie zagen elkaar vandaag in de Sporthallen Zuid te Amsterdam. Hun speeldag begon al meteen met een grote verrassing, want Crunch, winnaar op dag 1 en 2, verloor haar eerste wedstrijd van een bijna foutloos UFO, 9-12. In de andere zaal had Airborn geen moeite met promovendus Force Elektro, 14-7. Ook de twee eerste matches van pool B verliepen regulier, met duidelijke overwinningen van Red Lights en Gronical Dizziness op respectievelijk Ultimus Prime en BFrisBee2’s.

Read more: Verrassende dagwinnaar Open 1e divisie

   

Page 1 of 99