Nieuws

Report Frozen Cherries

Studenten nieuws

- by UTKA -

Last weekend UTKA Ultimate hosted twelve teams from Belgium, Germany and the Netherlands for the very first edition of Frozen Cherries. The six fields in Utrecht made it possible to play the Swiss Draw system during the tournament and so we ended up with a lot of evenly matched games. But only showing your skills on the field wasn’t enough to win this tournament. UTKA believes that having a hard battle on the field should go hand in hand with being spirited and having fun with each other. Thus the teams had to perform well in all three categories to become the champion of Frozen Cherries.

Read more: Report Frozen Cherries

 

Pro-season starts April 11 !

Internationaal nieuws

- door Ted Beute -

Over anderhalve week begint in de VS het vierde semiprofessionele seizoen. Op 11 april gaat de AUDL van start met liefst zes wedstrijden, vijf de dag erna en een weekend later barst ook het MLU-seizoen los met vier games. Net als de laatste twee jaar zullen ook in 2015 deze twee leagues naast elkaar opereren. De door velen zo gehoopte fusie is er in het off-season weer niet van gekomen en lijkt er ook op korte termijn niet van te komen door de principiële verschillen.

Read more: Pro-season starts April 11 !

   

Nationale Jeugd Teams trotseren regen, kou en wind

Jeugd nieuws

- door Ted Beute -

Nadat een week geleden het zonnetje nog scheen, waren er gisteren op 29 maart geheel andere weersomstandigheden tijdens de eerste echte teamtrainingen van de NJT's. Eerst was er wind en motregen, later in de middag ook slagregens en begon de kou steeds meer door te dringen bij de spelers van de vier Jong Oranje-teams en diens trainer-coaches. Sneu debuut voor de nieuwe fonkelnieuwe velden van de Almere Spinners, achteraan op het complex van voetbalclub Almere City.

Read more: Nationale Jeugd Teams trotseren regen, kou en wind

   

Schrijf je nu in voor het Competitief Ultimate Programma

Ultimate nieuws

- door Luzia Helfer -

Heb je zin in een nieuwe uitdaging dit seizoen ? Wil je een keer een echt intensieve training mee maken, gegeven door één van de beste coaches van het land ? Geef je dan op voor het Competitief Ultimate Programma van de NFB. De aanmeldingen lopen inmiddels binnen, onderaan vind je de link naar het inschrijfformulier.

Read more: Schrijf je nu in voor het Competitief Ultimate Programma

   

Spinners met slechts vijf spelers indoorkampioen Jeugdcompetitie

Jeugd nieuws

- door Ted Beute -

Op deze laatste speeldag was van tevoren al duidelijk dat de Flying Spinners kampioen zouden worden van de Indoor Jeugdcompetitie, want ze waren vooraf al bijna onbereikbaar voor de concurrentie. Dat gaf ze helaas weinig aanleiding om het beste uit zichzelf te halen, vooral omdat ze net als alle andere speeldagen weer met slechts vijf spelers naar Amsterdam waren gekomen. Crunch 1 was licht versterkt en gaf ze erg goed tegengas in hun onderlinge pot met als resultaat dat de Amsterdammers met 12-11 wonnen.

Read more: Spinners met slechts vijf spelers indoorkampioen Jeugdcompetitie

   

Page 1 of 102