Ultimate

Ultimate is de meest beoefende teamsport onder de frisbeesporten. In de sport kun je atletisch vermogen, tactisch inzicht, zelfbeheersing en teamspirit allemaal kwijt. Deze combinatie maakt het tot de ultieme sport.

Lees meer over Ultimate

Disc Golf

Disc Golf is een individuele buitensport die veel precisie en nauwkeurigheid van je vereist. Je speelt een course van meestal achtien holes waarbij je in zo min mogelijk worpen de frisbee in de polehole probeert te gooien.

Lees meer over Disc Golf

Maximaal sportief presteren

Spirit of the Game is de belangrijkste regel in de frisbeesporten. Er is geen scheidsrechter: de verantwoordelijkheid voor het houden aan de regels ligt bij iedere speler. Maximaal presteren kan alleen als je je aan de regels houdt.

De organisatie van de Nederlandse Frisbee Bond is gebaseerd op de Spirit of the Game. We zijn allemaal vrijwilligers en bijna allemaal ook speler. Iedereen heeft en krijgt de verantwoordelijkheid om binnen de afspraken zijn taak te vervullen. We vertrouwen daarbij op een open cultuur waar professioneel organiseren, onderlinge feedback en plezier samengaan.

Lees meer over de organisatie

Onze partners

Noombers is onze partner voor competitiemanagement
Competitiemanagement

Noombers is onze partner voor competitiemanagement:
  • NFB Ultimate Indoorcompetitie 2017-2018
  • NFB Ultimate Mixedcompetitie 2017
  • Eredivisie ultimate 2017
Naar de competities...