Recent gerelateerd nieuws

verenigingen
21 juni, 2024

Oproep nieuwe bestuursleden bij de Nederlandse Frisbee Bond en samenvatting BLV extra 17 juni 2024

Momenteel bestaat het bestuur uit twee personen. Om de continuïteit en verdere ontwikkeling van de bond te waarborgen, zijn er extra bestuursleden nodig. Er zijn drie geïnteresseerden voor een rol in het bestuur. De wens van de voorzitter is om met 6 personen in het bestuur te vormen. Hierdoor blijft het werkbaar en kunnen we optimaal gebruik maken van de diversiteit voor de ontwikkeling van de NFB en frisbeesporten. De NFB zoekt naar personen met uiteenlopende kwaliteiten: mensen met visie, financieel inzicht, juridische kennis en borging van kwaliteit. Kandidaten staan goed in contact met de gemeenschap en willen bijdragen aan de lange termijn planning en structuur van de NFB.

Lees verder...
verenigingen
30 juni, 2023

Help als vereniging mee aan de rookvrije generatie

De Nederlandse Frisbee Bond heeft het ´Rookvrije generatiepact´ ondertekend. De ambitie is dat er in 2035 een Rookvrije Generatie is, kinderen die in 2017 geboren zijn, zijn dan 18 jaar. Deze kinderen groeien rookvrij op en gaan zelf niet roken. Als frisbeesportvereniging kun je meehelpen aan deze Rookvrije generatie, door onze vereniging, trainingen, locaties en toernooien rookvrij te maken.

Lees verder...
verenigingen
30 mei, 2024

Verenigingsondersteuning - Nieuwsbrief voor verenigingsbestuurders: Taken van de secretaris en penningmeester

Wat doet een secretaris en penningmeester eigenlijk? Hier een uitleg over de rollen, taken en verantwoordelijkheden. En hoe levendig is jullie missie en visie, is het een document ergens op jullie website of is het een leidraad voor commissies en het bestuur bij elke beslissing?

Lees verder...