Recent gerelateerd nieuws

competitie
19 april, 2024

Weekend League #2 Nieuwegein

Om half 10 ‘s ochtends, zonder een wolkje aan de lucht, begon de Player’s Meeting. We liepen nog even de holes na, en de 70 spelers begonnen om iets na tienen met hun eerste hole. Met 2 late afzeggers werd er gegooid met 4 spelers per hole, op 2 holes na. Er zat een goede mix tussen de spelers waardoor de flow er goed in zat.

Lees verder...
competitie
15 april, 2024

National Tour #02 - Heerenveen

Boaz Veld, Fleur Verberk en René Westenberg pakken winst in boomrijk Heerenveen. Zaterdag 13 april streek de National Tour neer op de vernieuwde course in Heerenveen. Ruim 50 spelers en speelsters gingen de strijd met elkaar aan. Dat de course uitdagend was bleek wel uit de scores. Slechts 3 spelers wisten een ronde onder par af te leveren aan het eind van de dag. De course in Heerenveen kenmerkt zich door smalle beboste fairways.

Lees verder...
competitie
10 april, 2024

Update Disc Golf reglement 2024 Toegang buitenlandse spelers in National Tour

Per de National Tour wedstrijd van 13 april in Heerenveen, mogen tot en met 4 buitenlandse spelers (die aantoonbaar in het buitenland wonen) zich aanmelden voor een National Tour wedstrijd, door een email te sturen naar de Werkgroep Discgolf Competitie onder vermelding van voor- en achternaam, adres in buitenland, telefoonnummer, emailadres, en PDGA#.

Lees verder...