Recent gerelateerd nieuws

algemeen
3 juni, 2024

Inschrijving Frisbee trainers opleiding Level 2, verlengd tot 7 juni

Inschrijven voor de Level 2 Frisbee Trainersopleiding tot 7 juni. Er zijn nog maar 9 plekken. Je hebt de keus of je Disc Golf of Ultimate Trainersopleiding wilt volgen. Er is een e-learning met o.a. materiaal over trainingsleer en opbouw, Disc Golf techniek, Ultimate oefeningen, coachen, reflecteren. 2 praktijkdagen en een examendag.

Lees verder...
jeugd
6 oktober, 2023

I COACH KIDS leerbron voor coaches en verenigingen (jeugd en meiden)

ICOACHKIDS is een mondiale beweging met als missie het bevorderen van sportbeleid, -educatie en praktijk waarbij KINDEREN OP DE EERSTE PLAATS STAAN. Bijzonder is dat hun informatie, trainingen, onderzoek en bevindingen in vele talen beschikbaar zijn en gratis, waaronder in het Nederlands.

Lees verder...
verenigingen
22 juni, 2023

Ziezevliegen Subsidie 2023

Er zijn heel veel verenigingen met goede plannen om onze sport te laten groeien. Deze initiatieven ondersteunen wij graag. Daarom is er nu de Ziezevliegen-subsidieregeling! Elke vereniging mag één keer per kalenderjaar een Ziezevliegen-subsidie aanvragen. Het maximum bedrag per aanvraag per jaar is €500,-. Deze subsidieregeling is aan te vragen van 1 juni 2023 tot en met 31 november 2023.

Lees verder...