Recent gerelateerd nieuws

competitie
18 juli, 2024

Verslag WL#4 07-07-2024 Heerhugowaard

Zoals elke keer in Heerhugowaard begon de dag rustig en kwamen de spelers gespreid binnen druppelen voor twee rondes over de course in het park van Luna. Ook nu weer begon de wind aan te wakkeren tijdens de start van de eerste ronde. Spelers hebben de hele dag rekening moeten houden met onverwachte reacties op de meest standaard puts en worpen. Hoewel de windkracht niet aanzienlijk was voor Noord-Hollandse begrippen was deze erg vlagerig en daarmee zeer onvoorspelbaar. Met een spelersveld van 64 was de sfeer meteen goed, en met inmiddels voor veel van deze spelers al wat ervaring op deze baan begon iedereen met goede moed aan de eerste ronde.

Lees verder...
competitie
18 juli, 2024

WINNAARS WEEKEND LEAGUE VOORJAAR BEKEND !!!


Vandaag was het zo ver, de laatste speeldag van de Weekend League Voorjaar. De weersverwachting zag er prima uit, maar Nederland zou Nederland niet zijn, dus toch ook kans op regen. De course lag er in ieder geval prachtig bij, dus daar kon het niet aan liggen. Een mooie dag om de eerste helft van de Weekend League af te sluiten!!!

Lees verder...
toernooi
8 juli, 2024

NIEUWS OVER NK TEAMS

Beste disc golfers, In ons vorige bericht werd het Individuele Nederlands Kampioenschap aangekondigd (op 28 en 29 september in Zoetermeer), en werd nog een laatste oproep gedaan voor het Teams NK.

Lees verder...